Jumat, 05 November 2010

2010 Cemiyet Düğünleri !

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Murat Polat ve Berat Atahan’ın kızları Azer Polat ile Vakko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jeff Hakko ve Carole Hakko’nun oğulları Allen Hakko, Polat Renaissance Otel’de düzenlenen nikahla dünya evine girdi.
2009 yılının son günlerinde nişanlanan çift, nişanın ardından fazla zaman geçmeden nikah masasına oturdu.



Tekstilci Burak Uyguner ile mutlu bir beraberliği olan Nil Bentürk gelen sürpriz evlilik teklifine geçtiğimiz yaz “evet” dedi. Four Seasons The Bosphorus Hotel’de gerçekleşen 500 davetlinin katıldığı düğün töreninde gelinlik Ellie Saab, damatlık ise Lanvin Paris imzasını taşıyordu.
O günlerde balayını Maldivlerde geçirmeye hazırlanan çift, bu mutlu günü tüm sevenleriyle paylaştı.

Aslı Ersu’nun ilk eşi Volkan Ozan’dan olan oğlu Emir Ozan ile Neslihan-Uğur Sarı çiftinin kızları Aslı Sarı, Çubuklu 29’da hayatlarını birleştirdi. Yaklaşık yedi ay flört eden ve aşklarını nikah masasına taşıyan çift, davetlilerin mutlu bakışları eşliğinde evlilik yolunda ilk imzalarını atarken oldukça duygulandıkları gözlendi.


Cihan Ünal’ın kızı Irmak Ünal iki yıldır birlikte olduğu Emre Karabacak ile Suada’da gerçekleştirilen törenle evlendi. Irmak Ünal, Tanju Babacan imzalı gelinliğiyle davetlileri büyülerken, Emre Karabacak’ın damatlığı Taji Giyim imzasını taşıyordu
2007’den beri birlikte olan sevgililer kısa bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldi ve hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Sibel İlkiz ‘in Vedat Yelkenci’yle evliliğinden olan kızları Esra Yelkenci ile Aynur Engin Artan ve Mahir Ayhan çiftinin oğulları Noyan Ayhan, Çubuklu 29’da gerçekleşen nikahla geçtiğimiz yaz dünya evine girdi.
Arkadaş ortamında tanışan ve uzun bir süredir de birlikte olan genç çift, ilişkilerini nikah masasına oturarak evliliğe dönüştürdü. 500’e yakın davetlinin katıldığı gecenin ardından çift hayatlarını sürdürecekleri Dubai’ye gitti.

Yalçın-Neslihan Sabancı çiftinin oğulları İlhan Sabancı ile Aysel-Erdener Konca çiftinin kızları Pınar Konca, ekim ayının başında Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen muhteşem nikah töreniyle dünya evine girdiler. Sabancı ve Konca ailelerinin bu özel gününe iş, cemiyet ve siyaset dünyasından 650 davetli katıldı.
Gelin Pınar Konca Zuhair Murad imzalı gelinlikle oldukça şık gözükürken, damat İlhan Sabancı ise hayatlarının bu özel günü için damatlığını İtalya’da özel olarak diktirmişti. Adeta bir Fransız Sarayı’nı andıran konseptle hazırlanan mekanda geceyi yine ünlü Fransız sanatçı Dany Brillant’ın şarkıları renklendirdi.


8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın büyük oğlu Ahmet Özal ve Elvan Özal’ın kızı Merve Özal, Gülümhan-Emin Atasagun çiftinin oğulları ve eski MİT müsteşarı Şenkal Atasagun’un yeğeni Bedii Atasagun ile Esma Sultan Yalısı’nda dünya evine girdi.
Davetlilerin adeta şıklık yarışına girdikleri düğün törenine iş, siyaset ve cemiyet dünyasından çok sayıda davetli de katıldı.

Moris Kohen sevgilisi Merve Kotil ile Suada’da düzenlenen törenle dünya evine girdi. Siyah & beyaz konseptli düğünde, dansçılar farklı kostümleriyle geceye renk katarak davetlilerin ilgi odağı oldu.
Siyah-beyaz çizgilerin ağırlıkta olduğu localar, dev saksılar içindeki yeşil ağaçlar ve konsepte özel hazırlanmış siyah-beyaz lambalar dikkat çekiciydi. Merve Kotil, bu özel güne uygun olarak gelinliğini Oscar De La Renta’dan seçmişti.


Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Ali Dürüst ve Arzu Dürüst çiftinin oğulları Murat Dürüst ile Turgut Kupa ve Nurgül Çilingiroğlu’nun kızları Merve Kupa, Çubuklu 29’da gerçekleşen nikahla evlendi. Aşklarını nikah masasına taşıyan çiftin bu özel gecesine 600’e yakın davetli katıldı.
Gece için Çubuklu 29 ayrı bir atmosfere büründürülürken, masalar birbirinden güzel ve rengarenk çiçeklerle süslendi. Genç çift düğün törenlerinin ardından balaylarını geçirmek üzere Bora Bora adalarına gitti.

Melis Sel ve Sinan Barlas, Esma Sultan Yalısı’nda yazın en sıra dışı düğününe imza attı. 450 davetlinin katıldığı törenin iki farklı ayağı vardı. Organizasyonun ilk ayağı gündüz gerçekleştirilen nikahtı. Esma Sultan Yalısı, eklestik tipi nikah için ayrı bir atmosfere büründürülmüştü. Gelin ve damat halıdan yürümeden önce genç çiftin yakın arkadaşları sıradışı bir dans şova imza attılar. Organisayonun ikinci bölümü ise genç davetlilerin katıldığı parti bölümüydü.


Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kalecisi Volkan Demirel, sevgilisi eski Belçika güzeli Zeynep Kübra Sever ile Çırağan Sarayı’nda dünya evine girdi. Düğünde Volkan-Zeynep çiftinin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım damadın, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç da gelinin şahitliğini yaptı.
Gecede Enbe Orkestrası sahne alırken Zeynep Sever’in gelinliği Vakko, Volkan Demirel’in damatlığı ise Ermenegildo Zegna imzasını taşıyordu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar